Uthyrning av arbetskläder

Uthyrning av arbetskläder för en praktisk och effektiv lösning

Välkommen till vår professionella tjänst för uthyrning av arbetskläder i Eskilstuna, Katrineholm, Norrköping, Strängnäs och Västerås. Upptäck fördelarna med att hyra arbetskläder och tillbehör från oss.

Fördelar med att hyra arbetskläder

Genom att hyra arbetskläder från oss kan du njuta av flera fördelar. Slipp bekymra dig över smutsiga eller slitna kläder. Vi ser till att det alltid finns rena och hela arbetskläder tillgängliga på din arbetsplats. Detta ger dig möjlighet att fokusera på det som verkligen betyder mest – din verksamhet.

Skräddarsydda lösningar för just ditt företag

Vi förstår att varje företag har sina egna unika behov när det kommer till arbetskläder. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just dig. Våra tjänster inkluderar tvätt och underhåll av arbetskläder, hämtning och leverans av tvätt, enkel inlämning i våra bytesfack, reparation och utbyte vid behov samt möjlighet till utökning när dina behov förändras. Se även vad vi har att erbjuda i vår butik.

Kontakta oss för att hyra arbetskläder

Har du frågor eller är intresserad av att hyra arbetskläder? Tveka inte att kontakta vår sälj- och butiksansvarige, Per Riedl, för mer information. Använd kontaktformuläret till höger, så återkommer vi så snart som möjligt.

Per Riedl

Vanliga Frågor (FAQ)

Vår uthyrning av arbetskläder innebär att vi tillhandahåller rena och hela arbetskläder enligt dina behov. Vi hanterar tvätt, hämtning och lämning samt eventuell reparation eller utbyte.

Absolut! Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för varje företag. Vi anpassar avtalet efter era specifika krav och ändringar i behovet.

Vi är flexibla med byten och utökningar. Du kan kontakta oss när dina behov förändras, och vi kommer att anpassa uthyrningen därefter.

Ja, vi värnar om miljön och använder enbart miljövänliga tvättmedel i vår process.

Förutom arbetskläder erbjuder vi även handdukar, badlakan och andra arbetsrelaterade tillbehör. Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och ta del av våra skräddarsydda lösningar som gör din arbetsvardag smidigare och effektivare.

Skicka gärna en förfrågan via vårt kontaktformulär eller kontakta Per så hör vi av oss inom kort.

Alla fält markerade med * är obligatoriska

Hyr arbetskläder av oss i Eskilstuna, Katrineholm, Norrköping, Strängnäs & Västerås

Gör som så många andra och upptäck fördelarna med att hyra arbetskläder, handdukar, badlakan, mm. av oss.

Inga fler problem med smutsiga och trasiga arbetskläder. Vi ser till att det alltid finns rena och hela kläder till hands på er arbetsplats. Att hyra av oss innebär att problemen med klädeshantering minskar och detta till mycket förmånliga priser.

I samråd med er skräddarsyr vi en lösning som är optimal för just ert företag.

  • Tvätt
  • Hämtning och lämning av tvätt
  • Iläggning av tvätt i bytesfack
  • Lagning och byte vid behov
  • Utökning vid behov

Om du vill hyra arbetskläder tveka inte att höra av dig:

Kontakta gärna vår sälj och butiksansvariga Per Riedl om du har några frågor och vill veta mer om vad det innebär att hyra kläder. Du kan också använda dig av kontaktformuläret här till höger så kontaktar vi dig så snart vi har tid.

Per Riedl
Skicka gärna en förfrågan via vårt kontaktformulär eller kontakta Per så hör vi av oss inom kort.

Alla fält markerade med * är obligatoriska