Om Oss

Vår personal

Anrika J&R Industritvätt

J&R Industritvätt är ett familjeägt tvätteri med en lång historia. Redan 1905 startades Santessons Kemiska Tvätt och Skönfärgeri i Eskilstuna och då som nu var den enkla affärsidén att ta hand om företagens behov av hela och rena kläder genom att tvätta och laga plaggen för att sedan leverera dem till kunden igen.

Under 1950-talet flyttades tvätteriet från Köpmangatan i Eskilstuna till nya lokaler på Gustafsvägen då verksamheten hade utvecklats och behövde mer utrymme. Här låg sedan verksamheten kvar fram till 2002.

1998 tog bröderna Jan och Rolf över ägandet i företaget som då också bytte namn till J&R Industritvätt AB. Bröderna hade redan då lång erfarenhet av företaget och tvätteribranschen. Idag drivs Företaget vidare av Rolf och sonen Johan. Vi servar såväl stora som små företag i många branscher i hela mälardalsregionen och nedre dalarna.

Vi erbjuder idag också en mängd tjänster utöver tvättning, bl.a. uthyrning av entrémattor, brodyr och transfertryck. Vårt tvätteri och den tillhörande butiken med yrkes och profilkläder finns idag på Ridderhovsgatan 7, Eskilstuna.

Du är varmt välkommen in på ett besök!