Om Oss

Vår personal

Om Oss

Välkommen till J&R Industritvätt – En Anrik Historia

J&R Industritvätt är ett familjeägt tvätteri med en rik och lång historia. Redan år 1905 grundades Santessons Kemiska Tvätt och Skönfärgeri i Eskilstuna. Då som nu var målet att ta hand om företagens klädbehov genom att tvätta, reparera och leverera plaggen tillbaka till kunden i rena och hela skick.

Historiska steg mot framtidens mål

Under 1950-talet flyttades tvätteriet från Köpmangatan i Eskilstuna till nya och utvidgade lokaler på Gustafsvägen för att rymma den växande verksamheten. Där verkade vi ända fram till 2002.
År 1998 övertog bröderna Jan och Rolf ägandet av företaget och bytte dess namn till J&R Industritvätt AB. Med en gedigen erfarenhet av både företaget och tvätteribranschen tog bröderna ledningen. Idag leds företaget av Rolf och hans son Johan. Vi betjänar både stora och små företag inom olika branscher i Mälardalsregionen och nedre dalarna.ick.

En mångformig verksamhet

Vårt utbud har expanderat och inkluderar idag en rad olika tjänster utöver tvättning. Vi erbjuder uthyrning av entrémattor, samt brodyr och transfertryck. Vårt tvätteri och vår butik för yrkes- och profilkläder återfinns nu på Ridderhofsgatan 7, Eskilstuna.

Besök vår historia

Vi inbjuder dig att besöka oss och ta del av vår långa historia och breda utbud. Vår passion för kvalitet och service har präglat oss genom åren. Välkommen till J&R Industritvätt, där historien möter framtidens klädbehov.