Uthyrning av entrémattor

Hyr kvalitativa entrémattor för en renare och mer trivsam inomhusmiljö!

Välkommen till vår tjänst för uthyrning av entrémattor i Eskilstuna, Katrineholm, Norrköping, Strängnäs och Västerås. Att använda en entrématta kan göra stor skillnad för din lokal. Den hjälper inte bara till att förhindra slitage på golvet, utan minskar också ljudnivån och minimerar städbehovet. Resultatet? En renare och mer trivsam inomhusmiljö!

Varför borde jag hyra en entrématta?

Att hyra en entrématta har flera fördelar för din verksamhet. Här är några skäl till varför du bör överväga det:

Minska slitage och skador

Hög trafik i entré områden kan snabbt slita på golvet. Vår slitstarka entrématta agerar som en barriär som fångar upp smuts och väta, vilket förlänger livslängden på ditt golv och minskar behovet av kostsamma reparationer.

Dämpa ljudnivån

Entrémattor absorberar ljud och minskar ekon som kan uppstå i hög trafikerade områden. Detta skapar en tystare och mer behaglig atmosfär för alla som vistas i lokalen.

Minska städuppdrag

Med en entrématta minskar du mängden smuts och grus som dras in i lokalen. Detta minskar inte bara tidskrävande städuppdrag, utan hjälper också till att bevara golvet och inredningen i bästa skick.

Våra kvalitativa standardmattor

Vi erbjuder högkvalitativa standardmattor som är speciellt utformade för att klara hög trafik och tuffa förhållanden. Våra mattor är slitstarka och fångar upp väta och smuts på ett effektivt sätt. De finns i en elegant skiffergrå färg och erbjuds i olika storlekar:

  • 85×150 cm
  • 85×300 cm
  • 115×200 cm
  • 150×250 cm

Anpassade alternativ

Om du är intresserad av mattor i andra färger, storlekar eller med din logotyp, är du välkommen att kontakta oss för en skräddarsydd offert. Vi strävar efter att uppfylla dina specifika behov.

Tvätt & Servicepaket

För att hålla dina mattor i toppskick erbjuder vi ett bekvämt tvätt- och servicepaket. Vi hämtar smutsiga mattor enligt överenskommen intervall, vilket kan vara varje vecka, var fjortonde dag eller en gång per månad. Därefter ersätter vi dem med nytvättade mattor för att säkerställa att din lokal alltid ser professionell och välkomnande ut.

Miljömedvetenhet

Vi värnar om miljön. Därför använder vi endast miljömärkta tvättmedel i vår tvättprocess. Du kan vara trygg i att vår tjänst inte bara är fördelaktig för din lokal, utan också för planeten.

Kontakta Oss

Är du intresserad av att hyra entrémattor eller har frågor? Tveka inte att höra av dig till oss! Du kan ringa oss på 016-12 03 70 eller använda vårt kontaktformulär för att nå oss. Du kan även läsa mer om oss här. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en renare och mer välkomnande inomhusmiljö med våra kvalitativa entrémattor.

Johan Riedl
Skicka gärna en förfrågan via vårt kontaktformulär eller kontakta Per så hör vi av oss inom kort.

Alla fält markerade med * är obligatoriska

Hyr din entrématta hos oss i Eskilstuna, Katrineholm, Norrköping, Strängnäs & Västerås

Förebygg slitage på golv, dämpa ljudnivån i lokalen och reducera behovet av städning, en entrématta hjälper mer än du kanske tror och resultatet är en renare och mer trivsam inomhusmiljö!

De kvalitativa standardmattor vi erbjuder är slitstarka och de fångar upp väta och smuts samt klarar hög trafik. Färgen är skiffergrå och mattorna finns att få i storlekarna 85×150, 85×300, 115×200 och 150×250. Är du intresserad av mattor i andra färger, storlekar och /eller med logotyp vänligen kontakta oss för offert.

Tvätt & servicepaket

Upphämtning av smutsiga mattor och utplacering av rena mattor sker enligt överrenskommen intervall, varje vecka, var fjortonde dag eller en gång per månad.

Miljö

I tvättprocessen används endast miljömärkta tvättmedel.

Om du vill hyra entrémattor tveka inte att höra av dig:

Är du intresserad och vill veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 016-12 03 70 eller använd vårt kontaktformulär så återkommer vi snarast.

Johan Riedl
Skicka gärna en förfrågan via vårt kontaktformulär eller kontakta Johan så hör vi av oss inom kort.

Alla fält markerade med * är obligatoriska